Consiliere Dezvoltare Personala

consiliere dezvoltare personala
Schimbarea vine in urma deciziilor tale!

Daca esti intr-o situatie conflictuala, daca ai probleme de comunicare sau daca vrei sa inveti lucruri despre tine si relatiile interumane, poti sa apelezi la consiliere dezvoltare personala. La sedintele de acest tip poti sa te bucuri de ajutor specializat pe teme frecvente de viata, pentru gestionarea de emotii sau orice alta latura a personalitatii si cunoasterii de sine pe care vrei sa o cresti.

Iata care sunt cele mai importante aspecte legate de acest subiect pe care trebuie sa le stii inainte de a veni la o prima sedinta:

Care sunt beneficiile legate de consiliere dezvoltare personala?

Daca vrei sa vii la sedintele de consiliere dezvoltare personala, iata care sunt beneficiile cele mai importante pentru tine:

  • Dupa cateva sedinte de consiliere dezvoltare personala te cunosti din ce in ce mai bine si poti sa stii care sunt motivele din spatele nevoilor tale
  • Inveti sa comunici eficient, fluid, frumos, corect
  • Inveti care iti sunt limitele si cum poti sa le pastrezi in relatiile apropiate sau la serviciu, job
  • Descoperi cine esti si ce potential ai
  • Inveti sa gestionezi usor conflictele si sa eviti pe cat posibil
  • Inveti sa iti respecti limitele intr-un mod care sa nu ii afecteze nici pe ceilalti si nici pe tine
  • Te bucuri de experienta de autocunoastere si evolutie permanenta
schimbare consiliere
Viata ta se poate imbunatati daca tu crezi in tine!

De ce sa vii la o prima sedinta de consiliere?

O prima sedinta de consiliere te poate ajuta sa intelegi punctual un aspect al vietii tale interioare sau relationale. Acest subiect te poate framanta de mult timp si poti simti ca nu reusesti sa deslusesti sau sa gasesti solutiile. In prima sedinta poti sa vorbesti cu consilierul si sa te ajute sa observi motivele din spatele situatiei. De asemenea te va ajuta sa pornesti pe un drum al cunoasterii de sine si al asumarii unor decizii.  

Dupa prima sedinta vei simti daca vrei sau nu sa continui sa vii si sa inveti mai multe despre cine esti.

consiliere dezvoltare persoanala obiective
Tu iti stabilesti obirectivele!

De cate sedinte ai nevoie pentru a rezolva situatia neplacuta sau care te supara?

Nu exista un numar fix de sedinte pe care le poti efectua. Poti sa discuti cu consilierul dupa prima sedinta si sa stabiliti un plan impreuna. Se poate sa vii o data pe saptamana pentru o perioada de cateva saptamani sau orice alta varianta care te ajuta. Totul este decis in functie de disponibilitatea pe care o ai tu si cea pe care o are consilierul. Desigur ca este importanta si situatia in sine si obiectivul pe care ti l-ai propus.

reusita
Reusesti daca actionezi!

Cum poti contacta consilierul pentru sedintele de care ai nevoie?

Pentru a programa o prima sedinta poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti da un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com. Daca ne scrii te rugam sa lasi un numar de contact si te vom suna cat de repede se poate pentru a te programa.

Daca vrei sa citesti despre alte tipuri de psihoterapie, poti intra pe link-urile urmatoare: https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-de-cuplu/ si https://www.therapy.yin-yang.ro/terapie-de-grup/.

De asemenea, daca vrei sa vezi care sunt beneficiile dansului poti accesa site-ul YinYang Dance: https://www.dance.yin-yang.ro/dans-terapie/.

drum catre succes
Drumul catre succes este realizat din pasi individuali!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy

Lasă un răspuns